Preuzimanje i dostava

Besplatna dostava
Besplatna diagnostika
Garancija na popravak

Popravite svoj uređaj dok ste na poslu!

RepairPRO za korisnike koji ne mogu osobno doći u poslovnicu nudi i preuzimanje i dostavu uređaja na idućem području Zagreba:

Karta

Preuzimanje uređaja naplaćuje se 35,00 kn za kvarove vrijednosti do 500,00 kuna. Ako kvar prelazi vrijednost od 500,00 kuna, ne snosite troškove preuzimanja, a ni dostave nakon popravka. Preuzimanje vaših pokvarenih uređaja naručite radnim danom od 9:00 – 16:00, subotom od 10:00 do 15:00. Uređaj vraćamo na Vašu adresu po završetku popravka!

Ukoliko se nalazite u području van određenog na karti, pošaljite nam svoj uređaj sigurno, brzo i pouzdano  putem HP Ekspresa ili ga dostavite osobno u našu poslovnicu.

Ako cijena usluge popravka prelazi 500 kuna, oslobođeni ste troška poštarine prilikom slanja vašeg uređaja nazad.

 

Dostava

 Za kupnju iznad 500,00 kuna svim našim kupcima omogućavamo besplatnu dostavu. Troškovi dostave za kupnju ispod 500,00 kuna naplaćuju se sukladno cijeniku HP Ekspresa, te se utvrđuje pojedinačno ovisno o težini i dimenzijama proizvoda/uređaja.

Dostava robe se obavlja kurirskom službom HP Ekspres na području čitave Hrvatske, a DPD za područje EU.

Dostava se vrši samo radnim danima od ponedjeljka do petka. Sva roba koja je naručena do 13 sati dostavlja se u roku od 3 radna dana na adresu naručioca (subote, nedjelje, praznici i blagdani ne smatraju se radnim danima).

U iznimno hitnim slučajevima postoji mogućnost dostave subotom. Upit za hitnu dostavu subotom potrebno je zatražiti na e-mail office@ifixit.hr.